Cand.psych.aut Florence McLean

 
Jeg er uddannet cand.psych.aut, autoriseret psykolog, fra Århus Universitet, Psykologisk Institut i 2004 og blev Autoriseret af Dansk Psykolognævn i 2007.
Jeg har haft privat praksis siden 2007.
 Foto: Thomas Howalt Andersen

Jeg er specialist i Klinisk Psykologi og Psykoterapi (børn og unge) og godkendt superviser og specialist i Børneneuropsykologi.
Jeg har en professionel diplomuddannelse fra The Forensic Criminology Institut i USA i Criminal Profiling og Crime Scene Analysis (2020) og jeg har en certifiseret uddannelse i Criminal Profiling fra Heritage university/Behavior & Law i USA (2022).
 
Jeg har en 2-årig kognitiv terapiuddannelse, er uddannet i mentaliserings-baseret terapi og jeg har en psykodynamisk terapiuddannelse. 

Jeg har arbejdet i offentligt regi siden 2004, bl.a. i Pædagogisk Psykologisk Rådgivninger og på døgninstitution for unge kriminelle. Fra 2010 til 2021, arbejdede jeg i Århus, med behandling og udredning af børn og unge fra 7 år til 29 år. Herigennem har jeg fået et grundigt kendskab til forskellige psykologiske problematikker, bl.a personlighedsforstyrrelser, ADHD, autisme m.fl. 

Jeg er superviser for psykologer med henblik på autorisation og i forhold til specialistgodkendelse og superviser for forskellige faggrupper.


Jeg modtager løbende supervision, og bruger meget tid på videreuddannelse for at kvalitetssikre mit arbejde.
 
Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og underlagt foreningen etiske regelsæt og jeg er medlem af børneneupsykologisk selvskab.
 
Arbejdsområder:
 
-Foredrag
-Undervisning
-Forelæsning
-Supervision 
-Rådgivning
-Konsulentarbejde
-TV, Podcast, radio og andre medier
-Forfatter
 
Spørg efter priser!
 

OBS OBS OBS:

-Jeg har desværre ikke mulighed for at svarer på spørgsmål vedr. opgaver eller andre projekter.

-Jeg har lukket for nye klienter!

-Jeg tager ikke praktikanter ind!